laden ...

Het aftellen naar Season X Live Event is begonnen. Maar wanneer is dat in België?

Het is alweer bijna zover. Tijd voor een Fortnite Live Event! Het aftellen naar de Season X Live Event is alvast begonnen, maar wanneer speelt het zich net af in België?

Wanneer is het Live Event in België?

Het event speelt zich af op zondag 13 oktober, om 20 uur. Dus acht uur ’s avonds. (Klik hier voor de berekening.)

Er is nog geen info over wanneer het volgende seizoen zal lanceren, maar volgens geruchten zouden de servers meteen na het live event kunnen offline gaan voor updates naar het volgende seizoen. Dit lijkt echter wel onwaarschijnlijk.

Kans is eerder groot dat Season 11 (of Season XI?) zal lanceren op de dag erna, misschien zelfs pas dinsdag (zoals het gebruikelijk is). De timing van Season X is de laatste weken ontzettend onvoorspelbaar. Het is nu al enkele weken dat we veranderingen hebben gezien op de map, en het seizoen werd recent ook nog eens verlengd met “over time” missies.

New Map ?

Andere geruchten zijn er dat de map wel eens volledig verwoest zou kunnen worden tijdens het Live Event. En dat het volgende seizoen dus een volledig nieuwe map zou brengen. Ook hier is er nog geen bevestiging over, maar ik hoop ’t alvast. Jij ook voorstander van een nieuwe map? Laat je horen in de comments!

0 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *