laden ...

‘Birds of Prey’, ‘The War of The Worlds’ en nog trailers die je gezien moet hebben!

Deze week was er helaas geen Goe Gezelschap-podcast door te drukke werkagenda’s, maar hier zijn toch 3 trailers die je zeker niet mag gemist hebben de voorbije dagen.

Birds Of Prey

Het is één en al girlpower wat de klok slaat in de nieuwe film ‘Birds of Prey’. Sinds de gebeurtenissen van ‘Suicide Squad’, staat Harley er alleen voor. Ze is uit elkaar is met The Joker en Batman laat niet meer van zich horen. Het verhaal van ‘Birds of Prey’ start wanneer een jonge dame Cassandra Cain een diamand vindt van een crime lord Black Mask. Harley vormt een meidengroep samen met Black Canary (Jurnee Smollett), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) and Renee Montoya (Rosie Perez) om Cassandra te beschermen.

De film is gezet in de DC universe, maar uiteindelijk zien we enkel Harley Quinn en geen andere DC teamlid. De reden hiervoor kan zijn is omdat Robbie de producer is van de film en ze het idee gepitched heeft van de film aan Warner Brothers Pictures. ‘Birds of Prey’ wordt in de zalen verwacht in februari 2020.

The War of The Worlds

Deze nieuwe bewerking van HG Wells verhaal ‘The War of The Worlds’ speelt zich af in Edwardiaans Engeland en volgt George en zijn partner Amy. Zij proberen net samen een leven te starten wanneer de aliens binnen vallen. ‘The War of the Worlds’ vertelt hun verhaal terwijl ze worden geconfronteerd met de escalerende terreur van een buitenaardse invasie.

Deze serie wordt uitgezonden door BBC One in de herfst van 2019, een specifieke datum is nog niet bekend.

6 Underground

Michael Bay heeft een nieuwe film genaamd ‘6 Underground’, met als in de hoofdrol Ryan Reynolds. Zes individuen van over de wereld worden samengebracht, nadat ze hun eigen dood in scène hebben gezet. Naast hun buitengewoon talent hebben ze een gigantische drive om het verleden te wissen en de toekomst te veranderen door beruchte criminelen het loodje te laten leggen. 

Het script voor de film werd geschreven voor de schrijvers van ‘Deadpool’ en ‘Zombieland’ (Rhett Reese en Paul Wernick), en zoals je zelf hieronder in de trailer kan zien valt dat op. ‘6 Undergrond’ komt op 13/12/2019.

0 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *