laden ...

Tom Holland toch terug als Spider-Man in de MCU!

De titel zegt het al, Spider-Man blijft dan toch in de Marvel Cinematic Universe. En dit kunnen we enkel maar toejuichen!

Eind deze zomer brak het nieuws dat Marvel Studios de samenwerking met Sony Pictures stop had gezet. Sony liet wel al snel weten dat er nog 2 Spider-Man films gingen volgen, met Tom Holland nog steeds in de hoofdrol. Maar de films zouden zich niet afspelen in de MCU.

Het leek erop dat Tom Holland voortaan maar bij Tom Hardy’s Venom-films mocht aansluiten, en dat er geen enkele referentie meer mocht zijn naar de vorige MCU films. Iedereen had er zo’n zijn vragentekenen bij hoe men dat voor elkaar ging krijgen, zeker na het einde van ‘Spider-Man: Far From Home’.

Water bij de wijn

Maar het blijkt dat Marvel en Sony toch een tot een overeenkomst zijn gekomen. Vandaag brengt Kevin Feige, hoofd van de Marvel Studio’s en operationeel directeur bij Disney, de verlossende woorden dat de Spider-Man 3 zich toch zal afspelen in de Marvel Cinematic Universe! De film staat gepland voor 16 juli 2021.

“I am thrilled that Spidey’s journey in the MCU will continue, and I and all of us at Marvel Studios are very excited that we get to keep working on it,” zegt Feige in een press release.  “Spider-Man is a powerful icon and hero whose story crosses all ages and audiences around the globe. He also happens to be the only hero with the superpower to cross cinematic universes, so as Sony continues to develop their own Spidey-verse you never know what surprises the future might hold.”

En nu?

De voorwaarden van de deal zijn nog niet helemaal bekend, en het is mogelijk dat Marvel en Sony met deze film een einde maken in plaats van een nieuw begin. ‘Spider-Man: Far From Home’ had zo’n gigantisch cliffhanger die wel ingevuld moest worden, maar wat er daarna gebeurd kan alle kanten uit. Het is fantastisch nieuws dat deze 2 bedrijven water bij de wijn hebben kunnen doen om de fans, als het dan al een laatste film is in de MCU, toch een mooi einde te bezorgen.

0 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *