laden ...

‘The Aeronauts’, ‘Jojo Rabbit’ en meer trailers die je gezien moet hebben!

De trailers van deze week zijn heel uitlopend. Van wetenschappers tot nazi’s, tot talkshows. Enjoy!

The Aeronauts

Deze film is gedeeltelijk gebaseerd op het leven van James Glaisher, één van de eerste wetenschappers die het weer willen voorspellen. Weduwe Amelia Wren (Felicity Jones) en wetenschapper James Glaisher (Eddie Redmayne) proberen in de 19de eeuw in een luchtballon meteorologische ontdekkingen te doen, maar ze komen in moeilijkheden waardoor hun expeditie in een overlevingstocht verandert.

De UK verwacht de film in de cinemazalen tegen 6 november 2019.

JoJo Rabbit

JoJo Rabbit is een Amerikaanse oorlogsfilm die geschreven, geregisseerd en geproducet werd door Taika Waititi (dit is dezelfde regisseur als van Thor Ragnarok!).

De film gaat over de eenzame jongen Jojo Betzler maakt deel uit van de Hitlerjugend (een nationaalsocialistische jeugdbeweging in Duitsland). Zijn wereldbeeld wordt op zijn kop gezet wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder Rosie (Scarlett Johansson) een Joods meisje helpt verborgen te houden. Ondanks de raad van zijn imaginaire vriend Adolf Hitler raakt Jojo in een twee strijd met zichzelf en begint hij zijn blind nationalisme in vraag te stellen.

De Amerikaanse premiere staat gepland voor 18 oktober, en in Nederland komt hij in de cinema op 9 januari 2020.

Between Two Ferns: the movie

Op YouTube is er serie genaamd “Between Two Ferns” met Zach Galifianakis. Dit is een serie van het kanaal Funny Or Die, en hierop vraagt Zach bekendheden allemaal heel rare en grappige vragen. 

De film gaat hierop verder. Zach gaat op road trip waarbij hij allemaal bekende bekendheden interviewt om zo zijn reputatie terug OK te krijgen. Enkele bekende die erin meedoen: Matthew McConaughey, Will Ferrell, Benedict Cumberbatch, Peter Dinklage, Brie Larson, Jon Hamm. In totaal zo’n 19 bekende namen.

De film komt op Netflix om 20 september 2019.

0 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *