laden ...

Komt Pennywise (IT) naar Fortnite?

IT Chapter Two verschijnt binnenkort in de bioscoop. Maar verschijnt de gekende clown Pennywise ook in Fortnite?

Het vervolg op de succesvolle horror film IT is vanaf 18 september in de bioscoop. Fortnite heeft in het verleden al samengewerkt met andere partners om de release van films te promote, kijk maar recent nog naar Avengers: Endgame, waar we in het spel tegen Thanos konden spelen. Ook in de itemshop waren er toen verschillende limited edition skins, emotes en meer te vinden. Zal dat nu ook hetzelfde zijn met de komst van IT Chapter Two?

Data-miners hebben bestanden gevonden in de vorige content update release. Hierin werd onder andere de lach van Pennywise gevonden als audio bestand. Zie hier:

Duidelijk de gekende lach van Pennywise, the dancing clown! Maar het gaat verder dan dat. Ook de rode ballon werd te zien in de bestanden. De ballon werd zelfs benoemd als “creepy ballon”.

Pennywise in Fortnite?

Een ‘Limited Time Mode’ (LTM) gelinkt aan de release van IT Chapter Two is dus zeker niet uitgesloten. Al lijkt het toch onwaarschijnlijk, aangezien Fortnite toch eerder een kindvriendelijker spel is. Een link naar horrorfilms lijkt dus zeker niet vanzelfsprekend. Maar het zou kunnen dat Epic Games een soort van leeftijdscheck doet voordat je in de LTM kan gaan?

Meer over de recentste content update kan je hier lezen.

Wat denk jij?

Denk je dat we Pennywise in Fortnite zullen zien? Wil je zo’n LTM spelen of eerder weg blijven van het horror genre? Laat je horen in de reacties!

0 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *