laden ...

Release van de film ‘The Hunt’ geannuleerd

In nasleep van de schietpartijen in El Paso en Dayton besloot Universal Pictures om de release van de film The Hunt te annuleren.

De film zou normaal in September uitkomen, maar Universal Pictures zegt dat het nu niet de juiste moment is om The Hunt uit te brengen.

The Hunt

In het kort gaat The Hunt over rijke mensen die op armen jagen en dat wapengeweld zal in de film expliciet te zien zijn. Amerikaanse President Donald Trump heeft recent kritiek gelost via Twitter over de film, zeggende dat:

De film die uitkomt is gemaakt om chaos aan te wakkeren en te veroorzaken. Ze creƫren hun eigen geweld en proberen vervolgens anderen de schuld te geven. Zij zijn de echte racisten, en zijn heel slecht voor ons land

Donald Trump, via twitter.com/realDonaldTrump

De marketingcampagne voor The Hunt werd eerder al stilgelegd door Universal Pictures. Volgens de studio was de film bedoeld als ‘satirische sociale thriller’, maar in september zullen we de film dus toch niet te zien krijgen.

Op YouTube werd de eerste trailer van The Hunt ook al niet positief onthaald. 8,3K mensen vonden de trailer leuk, maar toch gaven 5.7K kijkers deze trailer een dislike. Ook in de reacties onder de trailer is er een grote verdeeldheid.

0 2