laden ...

Leaks: Komt Batman naar Fortnite?

Fortnite update v10.31 was misschien wat mager, maar in de encrypted files werd er iets veel interessanters gevonden: Batman komt naar Fortnite!

Welcome to Gotham City … in Fortnite

Dataminers hebben in encrypted bestanden info gevonden over een samenwerking tussen Fortnite X Batman. De Limited Time Mode (LTM) bevat items, wapens, loading screen backgrounds en “Welcome to Gotham City” challenges. Er zou zelfs een deel van de map veranderen. Zo zou Tilted Towers (nu Titled Town door de Rift Zone) tijdelijk veranderen naar Gotham City.

Ook verschillende Batman items zijn gelekt, waaronder een spray en een glider. Komt daar nog bij dat er zo’n 12 encrypted files in de update zaten. De kans we dus ook een Batman of een Joker skin te zien krijgen is dus vrij groot.

De twee wapens zijn de ‘Batman Grapnel Gun’ en de ‘Explosive Batarang’.

Wanneer komt Batman naar Fortnite?

Onze gok zou zijn na de Fortnite Champion Series. Als de map effectief zou veranderen zou dat niet al te top zijn om te doen in midden van een Championship. De finale is nu vrijdag, dus waarschijnlijk zullen we kort daarna Batman zien verschijnen in Fortnite.

Wil jij Fortnite X Batman zien?

Laat je horen in de comments!

0 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *