laden ...

Greasy Grove is terug! Dit zijn de content updates van deze week

Twee nieuwe Rift Zone’s, kies zelf wat er in de Item Shop komt en meer updates voor Fortnite v10.30!

Eerst even een klein detail: We zeggen vaarwel aan de Burst SMG, en verwelkomen opnieuw de Tactical SMG.

Moisty Palms

Een nieuwe week, een nieuwe Rift Zone! Maak kennis met Moisty Palms.

Deze zone is een mengeling tussen Paradise Palms en de vroegere Moisty Mire, dat verdween in het begin van Season 5. Als je in deze zone bent kan je veranderen in een item, net zoals je Prop Hunt zou spelen. Al wat je moet doen is je bukken, en je veranderd in een willekeurig item.

Opvallend op deze plek van de map is dat Pandora verdwenen is. De Mayhem Rift Zone is weg na twee weken. Vlakbij, naast Moisty Palms is de gevangenis ook terug gekomen.

Greasy Grove is terug!

Ook deze week: De terugkeer van Greasy Grove! Deze keer niet met Durrr Burger, maar wel met Taco’s! Opvallend in deze zone is het feit dat het af en toe zal regenen in deze zone. Spicy Taco’s vallen dan uit de hemel en dan zal je meteen beginnen dansen. Terwijl je danst kan je niet geraakt worden. Ook liggen er overal taco’s op de grond. Eet deze en krijg 10HP.

Kies zelf wat er in de Item Shop komt!

De community krijgt vanaf heden een stem om te kiezen wat er in de Fortnite Item Shop moet komen! Al wat je moet doen is elke dag inloggen en stemmen voor een bepaald item dat jij in de Item Shop wilt zien. Je krijgt een nieuwe community stem elke dag, dus wees er zeker steeds bij!

0 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *