laden ...

Kevin is terug, nieuwe ‘Zapper Trap’ en meer in de nieuwe Fortnite Content Update!

’t Is dinsdag, een officiële feestdag voor elke Fortnite speler. Dan is het tijd voor de nieuwe content update.

Content update v10.20 is er en brengt vanalles met zich mee! Eerst en vooral: Kevin is terug!

De ‘floating island’ is terug, dankzij Kevin. Op het eiland staat niet het huis van Loot Lake, wel het oude Motel (dat verdween nadat The Block op die locatie kwam). Het eiland zal tijdens de game opnieuw van plaats veranderen. Je kan er steeds op via een air vortex.

Zapper Trap

Er is nog iets anders nieuw ook: Zapper Trap. Deze nieuwe trap moet je gooien op builds. De tegenstanders die achter hun builds blijven schuilen kan je zo toch raken, met 50 damage. Je kan ze vinden in Floor Loots, Chests, Vending Machines, Supply Drops en Lamas.

Toch geen IT event?

Desondanks dat er door data-miners bestanden werden gevonden over IT (specifiek de lach van Pennywise, en meer) is er nu nog niets over te zien in Fortnite. Vele denken dat er een Limited Time Mode (LTM) aankomt om IT Chapter Two te promoten, maar dat is dus nog niet voor deze week. Misschien later?

0 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *