laden ...

D23 Expo 2019: onze highlights

Deze week geen 3 trailers maar een kleine recap de D23 expo. Het voorbije weekend (22-25 augustus) vond het tweejaarlijkse event van Disney plaats en er is heel wat film en series nieuws gevallen.

Raya and the Last Dragon

Walt Disney Pictures

De film speelt zich op een wereld waar er 5 verschillende landen zijn. Samen vormen ze het land van de draak, maar echte draken zijn er al lang verdwenen. Het land wordt geteisterd door een duistere kracht en Raya is opzoek naar de laatste draak waarvan zij denkt dat deze hen zal redden. De release voor deze Disney film staat gepland voor November 2020.

Soul

Pixar / Dinsey

Deze nieuwe Pixar film gaat over Joe Garder een jazzleerkracht die de unieke ervaring mag mee maken van te spelen op high-end jazz club. Het probleem is dat Joe sterft op zijn weg daarnaar toe, en komt terecht op een ‘You’ seminarie. Tijdens deze seminarie ontmoet Joe een ‘soul’ in opleiding genaamd 22. Samen proberen ze een weg terug te vinden naar Aarde.

Soul gaat een emotioneel zware film worden net zoals Inside Out. De vraag ‘wat betekend om een ziel te hebben’ gaat centraal staat in deze animatie. Genoeg tijd om daar zelf al is over na te denken, want de film staat gepland voor 19 juni 2020.

Black Widow

Tijdens de D23 expo heeft Marvel een 5 seconden teaser van beelden uit de langverwachte Black Widow film getoond. De beelden spreken voor zich.

Cruella De Vil

Deze is een film waar ik al eventjes naar uitkijk. Toen dat men Emma Stone aankondigt als Cruella had ik toch mijn vragen, maar na het zien van de eerste first look ben ik helemaal aan boord.

Walt Disney Pictures

Naast films zijn er ook een heel pak series aangekondigd geweest ter lanceringen van het Dinsey+ platform dat vanaf 12 November beschikbaar zal zijn. Marvel zal het aanbod verbreden met de series: ‘What If’, ‘Ms. Marvel’, ‘She Hulk’, ‘Moon Knight’, ‘Falcon & The Winter Soldier’ en ‘WandaVision’.

De series van Disney Channel gaan ook een comeback krijgen op Dinsey+. Verder komt Disney zelf nog met nieuw materiaal van o.a. ‘High School Music: The Muscial en Encore’ en ‘Lizzie McQuire’. Ook voegen ze nog enkel films aan het platform toe o.a. Lady and The Tramp, Noelle en Jexi.

0 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *