laden ...

‘Last Christmas’, ‘Can You Keep A Secret’ en meer trailers die je gezien moet hebben!

Met Last Christmas wordt de eerste Kerstfilm van het jaar op ons los gelaten. AppleTV+ brengt hun streamingplatform naar voren met de trailer van The Morning Show, en nog veel meer.

Last Christmas

Kate een jonge depressieve vrouw in Londen is een magneet van slechte beslissingen. Naast haar persoonlijk leven dat een ramp is, werkt ze als elf in een Kerstwinkel die het hele jaar door open is. Wanneer Tom haar leven binnenwandelt lijkt alles te mooi om waar te zijn. Last Christmas verschijnt al een dikke maand voor Kerst, op 8 november.

Can You Keep A Secret?

Emma Corrigan ondervind tijdens haar terugvlucht van een business trip heel hevige turbulentie, zo erg dat ze denkt dat ze dood gaat gaan. Door haar angst begint Emma al haar diepste geheimen aan de knappe vreemdeling naast haar te vertellen. De volgende dag loopt Jack Harper, de CEO van het bedrijf waarvoor Emma werkt haar kantoor binnen. Hij is de vreemdeling aan wie Emma elk detail van haar leven heeft verteld.

The Morning Show, seizoen 1

Alex Levy runt The Morning Show, een populair nieuwsprogramma dat alle TV ratings overtrof en het gezicht van de Amerikaanse Televisie herschreef. Nadat haar partner van de voorbije 15 jaar, Mitch Kessler, wordt ontslagen voor seksueel wangedrag moet Alex vechten voor haar baan want er zijn kapers op de kust.

Meer te horen op de Podcast!

In de nieuwste aflevering van de Goe Gezelschap Podcast overlopen we nog twee andere trailers van series/films die je zeker gezien moet hebben.

0 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *