laden ...

’13 Reasons Why, Season 3′, ‘Why Women Kill’ en meer trailers die je moet gezien hebben!

Het derde seizoen van de Netflix serie 13 Reasons Why komt er aan. Alsook een nieuwe serie op CBS: Why Women Kill, en nog veel meer. Hier zijn drie trailers die je moet gezien hebben!

Why Women Kill, seizoen 1

Deze trailer werd al even geleden gedropt, maar verdient een pak meer aandacht. Deze ‘dark-comedy’ CBS web-serie volgt drie vrouwen in drie verschillende tijdperken. Een huisvrouw uit de jaren ’60, een socialiste in de jaren ’80 en een advocate in 2018. Je volgt hoe ze met ontrouw en bedrog omgaan in hun huwelijk. Het toont hoe de rol van de vrouw veranderde over de jaren heen, door te laten zien hoe ze er mee handelen.

CBS

Looking For Alaska, mini-series

Deze trailer is ook al even te zien. Looking For Alaska is een web mini-series dat binnenkort verschijnt op Hulu. Gebasseerd op het John Green boek met dezelfde naam, deze serie gaat over hoe een nieuwe student toekomt op een internaat en meteen verliefd valt op een mede-studente.

Hulu

13 Reasons Why, seizoen 3

Na een tweede seizoen dat wat slapjes uitviel is 13 Reasons Why toch terug met een nieuw seizoen. Het verhaal? Wie vermoordde Bryce Walker. Dit seizoen gaat vooral op zoek naar de dader van de moord op een student, en wat de mede-studenten allemaal deden op die avond. Wie heeft motief tot moord, en wie deed het dan effectief? Ontdek het op Netflix, vanaf 23 augustus!

Netflix

Meer te horen in de Podcast!

In de nieuwste aflevering van de Goe Gezelschap Podcast overlopen we nog twee andere trailers van series/films die je zeker gezien moet hebben. Beluister/Download de negende aflevering op Soundcloud, of bekijk het op YouTube!

0 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *